top zon
fotolijn

Thema Team

logo thema

Het Regionale ThemaTeam bestaat uit enthousiaste stafleden, leden en scoutingvrienden uit de Regio ZON, die het leuk vinden om de regionale activiteiten te voorzien van een origineel, uitdagend en spannend thema sausje mbv toneel, muziek, film of animaties. 

Het regionale ThemaTeam is altijd op zoek naar stafleden, oud stafleden, oud leden of externe die het leuk vinden om te acteren, zingen, dansen, decors ontwerpen en bouwen, grimeren, kleding bedenken en maken. Maar ook zoeken we video kunstenaars, grafity artists, lichtshow ontwerpers, etc.

Is dit echt iets voor jou? Of wil je meer informatie ontvangen, eventueel decorstukken, aankleding of andere zaken lenen van het ThemaTeam? Of wil jij het ThemaTeam inzetten bij een groepsactiviteit? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like onze Regio ZON Thema Team Facebook pagina en blijf op de hoogte!

Wat we doen

Het Regio ZON ThemaTeam is te vinden bij de meeste regionale activiteiten om deze te voorzien van een thema sausje mbv toneel, muziek, film of animaties. 

Dus we zijn er bij de Bever Doe Dagen, de Regio ZON Welpen dagen, de RSW, de BP Mars, etc.

We spelen toneel, er zijn leden die zingen en dansen.
Onze decors ontwerpen en bouwen we zelf, net zoals we onze kleding bedenken en maken. 
Ook maken we video's en verzorgen we onze muziek & geluid ondersteuning zelf. 

 

Wie we zijn

We zijn een groot team én van wisselende samenstelling. Dus een namenlijst is hier niet van toepassing.
Het team mist nog een coödinator! Lijkt jou het leuk om leiding te geven aan dit top team? Stuur dan je mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

scouts