top zon
fotolijn

Communicatie Team

logo communicatieHet Team Communicatie verzorgt de communicatie en alle visuele uitingen van Regio ZON. 
Posters, badges, flyers, banners, etc. Alles gaat in onze eigen huisstijl.

De belangrijkste communicatie vindt plaats tussen alle leiding en alle groepen in onze regio.

De centrale spil in de communicatie is deze Regio ZON website, de Regio ZON FB pagina en de Regio ZON FB 'praat mee' groep.
Team Communicatie verzorgt de technische kanten van de website en de layout. De inhoud van deze website wordt verzorgd door de webredactie samen met de verschillende teams in de regio.
Als je zelf een pagina of site hebt, die te maken heeft met onze regio, laat het even weten, dan nemen we hem op bij de links...

Like onze Regio ZON Facebook pagina en blijf op de hoogte!

Wat we doen

We verzorgen alle posters, ontwerpen alle Regio ZON badges, maken flyers, banners, vlaggen, etc. etc.

We onderhouden de website: de technische kanten van de website en de layout.

Alle teams in de regio hebben een eigen email adres. Communicatie verzorgd hiervoor het beheer en onderhoud en onderhouden de contacten met de provider.

We verzorgen de lay-out van van de nieuwsbrief voor de vrijwilligers van de organisatie. We verzorgen de ZONwijzer, een handig naslagboekje met de WWW (wie wat waar).

We willen ook veel meer nieuws van de groepen uit de regio! Daarom zoeken we ook mensen die het leuk vinden om hun nieuwsberichten door te sturen naar ons of misschien zijn er zelfs verslaggevers die op pad willen gaan om het nieuws in beeld te brengen. Denk dan aan speciale evenementen, teams, jubilarissen etc. etc.

Wil je ons foto's of berichten mailen, klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie we zijn

De teamleden van Regio ZON Communicatie zijn: Marco, Marieke, Jan, Ronald en Jordi

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

scouts