top zon
fotolijn

12 december: Training Gewenst Gedrag

Dinsdag 12 december: Training Gewenst Gedrag (scouting-academy module 10)
In veel scoutinggroepen komt de discussie elke keer weer terug, en terecht! Hoe ga je als groep en leiding om met thema’s als drugs, alcohol en intimiteit. Wat is nu eigenlijk gewenst gedrag en wat zegt de gedragscode van Scouting Nederland hier eigenlijk over? We gaan in op voorbeeldgedrag, het beïnvloeden van een groepscultuur en het kunnen uitleggen en overdragen van gedragsregels aan jeugdleden.

Lees meer...

Zaterdag 18 november: De Trainingsdag Regio Zon!

 

 

  • Volg op één dag 1, 2 of 3 Scouting-Academy modules
  • Of de Teamleiders training, als je al teamleider bent, of gekwalificeerd leiding bent en binnenkort teamleider wordt

Lees meer...

Module 12: Gespreks- en overlegvaardigheden

Gesprekken voeren en vergaderen zijn vaak gemeen goed bij vrijwilligerswerk. Om hieraan niet veel tijd kwijt te zijn is het handig om jezelf hierin te trainen. Deze module kan je daarbij helpen! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Lees meer...

8 april Trainingsdag

Op 8 april is er de 2 jaarlijkse trainingsdag. Op deze dag worden er 3 module trainingen aangeboden en 3 verdiepende trainingen. Benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

Lees meer...

Module 11 Evalueren

Trainingsteam regio ZON organiseert: Module 11 Evalueren.

De kracht van een goed draaiend team wordt mede bepaald door een goede evaluatie. Door een goede evaluatie worden programma's leuker, gaat de communicatie beter en kan jij jezelf verder ontwikkelen! Benieuwd?! Lees dan gauw verder.

Lees meer...

Trainingen voor jeugdleden!

 

Vanuit Scouting Nederland worden er nu ook 2 trainingen ondersteund voor jeugdleden: PL/APL training en Zelfbestuur Explorers. Deze trainingen worden gegeven aan jeugdleden en zijn zodoende dus ook voor hun samengesteld. Geen school look a like training maar doormiddel van spelen leren!

 

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts