top zon
fotolijn

RSW+

 

Jaren is er over gepraat en na vele vragen is het dit seizoen eindelijk zover;

De Regionale Staf Wedstrijden (RSW+) !

Jeroen Hulsman vond dat het tijd was om dromen waar te maken en de scoutingkwaliteiten van de stafleden op de proef te stellen. En natuurlijk ondersteunt Regio ZON dit soort gave ideeën!

Lees meer...

RSW 2017 - Poster

RSW komt er aan! Bekijk hier de poster!

Lees meer...

Gotta Catch 'Em All!!

Scoutsactiviteit

Wanneer: 27 januari 2017
Tijd: 20.00 - 22.30 uur
Waar: Scouting Malden
Prijs: Gratis!

Benieuwd naar het onderwerp? Zie de pooster!

Lees meer...

LSW 2016

Afgelopen pinksterweekend waren in Baarn de Landelijke Scouting Wedstrijden. Daar strijden de beste ploegen van elke regio van Nederland voor de titel: Beste scoutingploeg van Nederland. Zaken zoals tent opzetten, koken, een hike en grote spelen komen hierbij aan de orde en natuurlijk wordt alles gejureerd.

Lees meer...

RSW 2016 voorbij

Bijgaand willen we jullie allemaal bedanken voor de geslaagde RSW van de Regio ZON, met een record van 200 deelnemers, afgelopen weekend. Het weer zat ondanks een enkele bui mee en de sfeer was voor zover wij hebben kunnen zien ook uitstekend. Er waren vele hoogte punten en de kwaliteit van die de patrouilles hebben laten zien was van een hoog niveau.

Lees meer...

Karel de Stoute WINNAAR van de LSW 2015

Afgelopen pinksterweekend waren in Baarn de Landelijke Scouting Wedstrijden. Daar strijden de beste ploegen van elke regio van Nederland voor de titel: Beste scoutingploeg van Nederland. De tent opzetten, koken, een hike en grote spelen; alles wordt gejureerd.

De zebra's van de Serpentustroep werd 4e op de regionale wedstrijden. Daardoor stonden ze op de reservelijst voor een plaats op de landelijke wedstrijden. 1 dag van te voren kregen ze te horen dat ze toch mochten gaan.

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts