top zon
fotolijn

 

Met heel veel plezier nodigen wij bestuursleden en vrijwillgers van regioZON uit voor een zeer feestelijke en bijzondere bijeenkomst. Een soort start van het regio seizoen met, en onder begeleiding van, de landelijke regio- en admiraliteitsconsulent: Wiebo Hobma en de landelijke voorzitter van Scouting Nederland: Jaap Boot.

 

Waar: Scouting Cuijk
Waneer: Zaterdag 30 september 2017 16:30 - 20:00.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 – 17.00 uur: Een ZONnige start van het seizoen met een extra feestelijk tintje! Zo uitZONderlijk dat het super zou zijn als velen hierbij aanwezig zouden kunnen zijn.

17.00 - 18.30 uur: Een gezamenlijk programma, verzorgd door Wiebo & Jaap.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we bekijken hoe we een sterkere basis kunnen leggen voor de kwaliteit, continuïteit en deskundigheid van de groepen én de regio.
Hieronder vallen ook de ideeën die er zijn over het aan de slag gaan met de toekomstvisie en de elementen uit het meerjarenbeleid.

18.30 uur: ter afsluiting zal Regio ZON de gezamenlijke maaltijd verzorgen.

Ter voorkoming van onduidelijkheden: 

Het trainingsteam heeft ook in de blokhut van Cuijk ’s middags van 15.00 tot 16.30 uur het programma ‘Meet & Greet’ met de Praktijk Begeleiders van alle scouting groepen.
Daarna om half vijf zal dus ons programma starten, waarbij de Praktijk Begeleiders ook welkom zijn als ze willen aansluiten.

 

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts