top zon
fotolijn

10 november: Beveractiviteit

 

Zaterdag 10 november is het weer zover, de Bever najaarsactiviteit voor Regio ZON.
Dit jaar hebben wij het iets anders aangepakt, met uitdagende activiteiten en leuke workshoprondes in groepjes verdeeld over de activiteitengebieden in Hotsjietonia.

Lees meer...

Bever Lampion Loop op 11 november.

Wat gaan we doen?

Steven Stroom heeft een probleem, hij is de weg kwijt en het wordt al een beetje donker. De grootste ramp is nog dat hij zijn zaklamp kwijt is..... Natuurlijk kunnen de bevers wel helpen. Want een zaklamp is niet de enige manier om licht te hebben in het donker.

Lees meer...

Bever-Doe-Dag 2016

Bever-Doe-Dag Regio ZON zit er op! We hebben de toekomst boom gered van de houthakker die hem om wilde hakken door blaadjes te verdienen. Zo zag de houthakker in dat het toch wel heel erg zonde was! Dank jullie wel allemaal voor het verzorgen van de spelletjes en de gezelligheid. Speciale dank voor Scouting Paul Kruger (Loes!!) voor de gastvrijheid , Ronald en Janine voor de E.H.B.O. en het regio ZON themateam voor het openings en sluitings toneelstuk.

Zien we jullie terug bij de najaarsactiviteit op 19 november? Tot dan!

Bever-Doe-Dag 2015

Beverdoedag was een succes! Samen met de Bevers zochten we de spin Anansi, want Sterre en Stuiter wilden graag een foto van deze zeldzame spin. Het budget was niet groot genoeg om met alle kinderen naar Ghana te vliegen. Gelukkig wist Professor Plof daar een truukje voor! We hebben heel veel spellen gedaan en steeds stukjes spinnenweb verdiend. Door steeds stukjes eraan te knopen werd het web steeds groter! Met een dansje en een zelfgemaakte rammelaar wisten we de spin te lokken.

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts