top zon
fotolijn

BP-mars 2018

Op 24 februari is de jaarlijkse BP-Mars weer terug. Ditmaal met de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Mee doen? Geef je dan op!

 

Roman Empire

Explorer Team presents: Roman Empire!

6 januari 2018 12:00 - 17:00 bij Scouting Beuningen
Kosten €1,- pp

12 december: Training Gewenst Gedrag

Dinsdag 12 december: Training Gewenst Gedrag (scouting-academy module 10)
In veel scoutinggroepen komt de discussie elke keer weer terug, en terecht! Hoe ga je als groep en leiding om met thema’s als drugs, alcohol en intimiteit. Wat is nu eigenlijk gewenst gedrag en wat zegt de gedragscode van Scouting Nederland hier eigenlijk over? We gaan in op voorbeeldgedrag, het beïnvloeden van een groepscultuur en het kunnen uitleggen en overdragen van gedragsregels aan jeugdleden.

Lees meer...

Bever Lampion Loop op 11 november.

Wat gaan we doen?

Steven Stroom heeft een probleem, hij is de weg kwijt en het wordt al een beetje donker. De grootste ramp is nog dat hij zijn zaklamp kwijt is..... Natuurlijk kunnen de bevers wel helpen. Want een zaklamp is niet de enige manier om licht te hebben in het donker.

Lees meer...

30 September: Seizoens opening!

 

Met heel veel plezier nodigen wij bestuursleden en vrijwillgers van regioZON uit voor een zeer feestelijke en bijzondere bijeenkomst. Een soort start van het regio seizoen met, en onder begeleiding van, de landelijke regio- en admiraliteitsconsulent: Wiebo Hobma en de landelijke voorzitter van Scouting Nederland: Jaap Boot.

 

Waar: Scouting Cuijk
Waneer: Zaterdag 30 september 2017 16:30 - 20:00.

 

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts