top zon
fotolijn

Module 12: Gespreks- en overlegvaardigheden

Gesprekken voeren en vergaderen zijn vaak gemeen goed bij vrijwilligerswerk. Om hieraan niet veel tijd kwijt te zijn is het handig om jezelf hierin te trainen. Deze module kan je daarbij helpen! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Lees meer...

8 april Trainingsdag

Op 8 april is er de 2 jaarlijkse trainingsdag. Op deze dag worden er 3 module trainingen aangeboden en 3 verdiepende trainingen. Benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

Lees meer...

Module 11 Evalueren

Trainingsteam regio ZON organiseert: Module 11 Evalueren.

De kracht van een goed draaiend team wordt mede bepaald door een goede evaluatie. Door een goede evaluatie worden programma's leuker, gaat de communicatie beter en kan jij jezelf verder ontwikkelen! Benieuwd?! Lees dan gauw verder.

Lees meer...

Trainingen voor jeugdleden!

 

Vanuit Scouting Nederland worden er nu ook 2 trainingen ondersteund voor jeugdleden: PL/APL training en Zelfbestuur Explorers. Deze trainingen worden gegeven aan jeugdleden en zijn zodoende dus ook voor hun samengesteld. Geen school look a like training maar doormiddel van spelen leren!

 

Lees meer...

5 oktober: Leeftijdseigen kenmerken

De eerste module training van dit seizoen staat weer voor de deur. We trappen deze keer af met module 4: Leeftijdseigen kenmerken. Wil jij meer weten over de ontwikkeling van jouw jeugdleden? Of iedeeën op doen hoe je jou programma kan afstemmen op jouw jeugdleden? Dan is deze training precies wat jij zoek!

Lees meer...

Meet en Greet Regio ZON

Op 24 sept was een Meet en Greet gepland tussen alle praktijkbegeleiders van alle groepen en het trainingsteam van de regio. Omdat we graag in gesprek gaan met alle praktijkbegeleiders hebben we een online Meet en Greet georganiseerd.

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts