top zon
fotolijn

30 September: Seizoens opening!

 

Met heel veel plezier nodigen wij bestuursleden en vrijwillgers van regioZON uit voor een zeer feestelijke en bijzondere bijeenkomst. Een soort start van het regio seizoen met, en onder begeleiding van, de landelijke regio- en admiraliteitsconsulent: Wiebo Hobma en de landelijke voorzitter van Scouting Nederland: Jaap Boot.

 

Waar: Scouting Cuijk
Waneer: Zaterdag 30 september 2017 16:30 - 20:00.

 

Lees meer...

RSW+

 

Jaren is er over gepraat en na vele vragen is het dit seizoen eindelijk zover;

De Regionale Staf Wedstrijden (RSW+) !

Jeroen Hulsman vond dat het tijd was om dromen waar te maken en de scoutingkwaliteiten van de stafleden op de proef te stellen. En natuurlijk ondersteunt Regio ZON dit soort gave ideeën!

Lees meer...

Kalender poster 2017-18 online

De handige A4-poster met alle Regio ZON Spel activiteiten en trainingen is nu te downloaden. Binnenkort wordt de poster ook naar alle groepen toegestuurd. Zorg dat je er bij bent! Want het gaat wederom een ZONnig seizoen worden.  Nu ook met overzicht van meeste landelijke activiteiten!!

K.W.E.R.S. 2017-2018

De uitnodiging voor de Explorer activiteit K.W.E.R.S 2017-2018 (Knallen met Wilde vaart Explorers Rowans en Sherpa's) is gereed. Download de poster en hang deze in je clubhuis.

Module 12: Gespreks- en overlegvaardigheden

Gesprekken voeren en vergaderen zijn vaak gemeen goed bij vrijwilligerswerk. Om hieraan niet veel tijd kwijt te zijn is het handig om jezelf hierin te trainen. Deze module kan je daarbij helpen! Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Lees meer...

8 april Trainingsdag

Op 8 april is er de 2 jaarlijkse trainingsdag. Op deze dag worden er 3 module trainingen aangeboden en 3 verdiepende trainingen. Benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

Lees meer...

Nieuws Regio ZON

Al het nieuws uit de Regio ZON is hier verzameld voor jou.

 

scouts