top zon
fotolijn

Welpen

logo welpenDe kinderen van 7 tot 11 jaar worden binnen de scouting Welpen genoemd. In hun scoutingspel staan de natuur en samen spelen centraal. Zij beleven met elkaar allemaal spannende avonturen waarbij hun fantasie geprikkeld wordt.

Het thema bij de welpen is Junglebook. Voor scouting is er een bewerking gemaakt van het klassieke verhaal van Kipling zodat het bij het avontuurlijke scoutingprogramma past.

De welpen gaan in dit thema met de figuren uit Junglebook op avontuur. Dit stimuleert hun fantasie en dat draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen bij één van de scoutinggroepen van Regio ZON! Hier doe je allemaal uitdagende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Like onze Regio ZON Facebook pagina en blijf op de hoogte!

Wat we doen

We komen regelmatig bij elkaar en samen met de welpenleiding van de groepen uit Regio ZON.
We organiseren  2 of 3 leuke opkomsten per jaar voor alle welpen uit Regio ZON.

En we organiseren 2 keer per jaar een Welpen Raad voor alle Welpen leiding van alle groepen uit Regio ZON.
Leuke avonden waar we kennis uitwisselen, tips & ideeën geven, korte workshops hebben, moeilijkere zaken bespreekbaar maken.
Kortom, de Welpen Raad is de plek waar we elkaar versterken.

Wie we zijn

De teamleden van het Regio ZON Welpenteam zijn: Menno en Sjoerd.

 

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

Welpen Nieuws

Komende Welpen activiteiten

04 november 2017
13:00 - 16:00
Najaarsactiviteit Welpen
22 januari 2018
19:30 - 21:30
Welpenraad - 3

Welpen Fotoalbum

scouts