top zon
fotolijn

Bevers

logo beversDe kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden binnen scouting bevers genoemd. Bij hun scoutingspel ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze spelen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samenwerken onder de leiding van deskundige vrijwilligers.

Het thema van de bevers is Hotsjitonia, een dorp waar allemaal leuke figuren wonen en waarmee de bevers avonturen beleven. Hierbij gebruiken ze veel fantasie, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers bij één van de scoutinggroepen van Regio ZON. Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Like onze Regio ZON Facebook pagina en blijf op de hoogte!

Wat we doen

Als Regio ZON Bever team komen we regelmatig bij elkaar met de beverleiding van de groepen uit Regio ZON.
Samen organiseren we 2 keer per jaar een Bever-Doe-Dag.

Alle Bevers uit Regio ZON zijn dan welkom om de hele dag leuke spellen en activiteiten te doen.

In de voorgaande jaren hebben we al te maken gehad met een stoute hond, een stormige dag in Hotsjitonia en zijn we losgegaan op een groot Winterbosfeest.

En we organiseren 2 keer per jaar een Bever Raad voor alle Bever leiding van alle groepen uit Regio ZON.
Leuke avonden waar we kennis uitwisselen, tips & ideeën geven, korte workshops hebben, moeilijkere zaken bespreekbaar maken.
Kortom, de Bever Raad is de plek waar we elkaar versterken.

Wie we zijn

De teamleden van het Regio ZON Beverteam zijn: Shira, Marcel, Veronica, Natasja, Loes.

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

Komende Bever activiteiten

Bevers Fotoalbum

scouts