top zon
fotolijn
Training voor trainers: trainersvaardigheden B - Landelijke activiteiten
Van Vrijdag, 10 November 2017 -  19:00
Tot Zondag, 12 November 2017 - 17:00
Hits : 55

logo saTrainersvaardigheden B is bedoeld voor beginnende trainers die zelf trainingen geven aan leidinggevenden, bestuursleden, organisatoren of andere kaderleden die op groeps- of regioniveau actief zijn binnen Scouting Nederland. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zelf al wel tenminste één keer als trainer hebben meegedraaid. Want we willen in onze training regelmatig de verbinding leggen naar de eigen praktijkervaring. Ook als je al wat meer ervaring hebt als trainer ben je natuurlijk van harte welkom op deze training. We zorgen ervoor dat ieders persoonlijke leerwensen voldoende aan bod komen. Trainers uit alle regio’s kunnen aan deze training meedoen.

In dit traject van twee trainingsweekenden (Trainersvaardigheden A en B) leiden we jou op tot een all-round trainer binnen Scouting. Trainersvaardigheden A staat in het teken van basis trainersvaardigheden, dus veel aandacht voor presenteren, leerstijlen, werkvormen en leerdoelen. In de periode na dit eerste weekend geef je zelf een trainings(onderdeel) om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Trainersvaardigheden B gaat vervolgens in op groepsprocessen, communicatie, het maken van een trainingsprogramma en het omgaan met weerstand. We willen in dit tweede weekend ook wat dieper ingaan op de persoonlijke leerwensen van de cursisten die we tijdens het eerste weekend hebben geïnventariseerd. Iets meer maatwerk dus op basis van de competenties die je zelf nog verder wilt ontwikkelen.

Meer info en inschrijven in SOL

Locatie Scoutcentrum Buitenzorg, Baarn
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

scouts