top zon
fotolijn
Gilwell Weekenden 2017: Kennismaking - Landelijke activiteiten
Zondag, 29 Oktober 2017
Hits : 49

logo gilwellOne Gilwell, one location, one goal!

Wanneer heb jij voor het laatst echt gespeeld? Over de hele wereld komen Scouts door spel in het leven samen. Ben jij er klaar voor om je eens te verdiepen in de manier waarop jij het spel van het leven speelt? En zie jij het wel zitten om in de ontmoeting van anderen jezelf te ontdekken en je te ontwikkelen tot een mooiere speler? Dan is de Gilwell Weekenden 2017 echt iets voor jou!

Op een schitterende scoutinglocatie midden in Nederland, die van alle basisfaciliteiten is voorzien, gaan we volop aan de slag met spel. Zowel binnen als buiten! We laten je ook de andere kant van het spelen zien. We proberen je bewust te maken van de manier waarop jij doet wat je doet. En we geven je zo stof tot napraten en nadenken over de vraag of het ook anders kan: misschien wel effectiever kan.

De Gilwell Weekendentraining start met een kennismakingsdag, gevolgd door twee lange weekenden van donderdagavond tot zondagmiddag. Voor de afronding van de training komen we samen op een nog te bepalen datum in april of mei 2018.

Voor meer informatie en inschrijven

Locatie Baarn
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kennismakingsdag: 29-10-2017
Weekend 1: 02-11-2017 t/m 05-11-2017
Weekend 2: 16-11-2017 t/m 19-11-2017
Terugkomweekend: april of mei 2018

Activiteiten kalender

Ben je benieuwd
wanneer er activiteiten worden georganiseerd en woor welke leeftijden? Kijk dan snel in de acitiviteitenkalender voor een overzicht!

scouts